i Mammaliv, Vardag

Hemma igen 

Tillbaka i kalla Göteborg. Borta bra men hemma ändå bäst. 

Igår ställde vi klockan på 4 för flyget skulle gå redan 7 från Alicante. Jag smög upp och packade de sista men K vaknade strax och han var ledsen. Efter en stund fick han fram att han också ville följa med. Stackaren trodde att vi höll på att åka utan honom…

Alla kom med iallafall 😉 men flyget hade lite problem att komma iväg. Man vill ju aldrig höra kaptenen säga att det är tekniska problem. Men en timme försenade blev vi och resan därefter gick så bra som den kan gå med två trötta föräldrar och två små barn. J var den enda som sov. T slumrade nog till lite då och då men K höll sig vaken ända tills i bilen hem. Sen sov han i tre timmar!

Han somnade faktiskt bra sedan till natten också så när han vaknade halv 8 imorse så kändes det som att det skulle funka att lämna honom på förskolan. Han var jätteglad att se sin favoritpedagog igen och sprang iväg snabbt för att leka. Hann knappt säga hejdå till mig!

Så idag står uppackning på schemat. Så tråkigt men lika bra att få gjort så fort som möjligt. Och om J vill samarbeta kanske vi får upp lite julpynt eftersom vi ju missade första advent när vi var iväg. Vi får se hur mycket vi hinner helt enkelt 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Söndag 

Skrivet den 9 oktober, 2016

Öppna förskolan

Skrivet den 31 januari, 2017

Vaccinering mot mässlingen

Skrivet den 1 augusti, 2017

Föregående inläggTorrevieja 
Nästa inläggInstagram 

Bli först att kommentera!

Kommentera