i Mammaliv, Vardag

Förkylning 

Nu är det min tur att vara förkyld (och T är också sjuk). K är friskast av oss denna gång. Min näsa har runnit i några dagar men tror det går mot bättring nu. 

I morse var det -20 grader så jag bestämde att K fick vara hemma från förskolan. Han sov dessutom till 9 så jag trodde att han också blivit sämre under natten. Men när han vaknade var han pigg som vanligt. Det var iallafall skönt att slippa gå ut i kylan och vi kunde äta frukost och leka en stund i lugn och ro. 

Vid lunchtid fick han åka med mig till jobbet för ett möte under eftermiddagen och sedan somnade han på vägen hem så jag passade på att handla lite och äta några mackor. 

Nu inväntar vi att T ska höra av sig så att vi kan laga middag tills han kommer hem. En vanlig dag med lite ovanlig start blev det idag. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSnökaos igår
Nästa inläggGravid vecka 25

Bli först att kommentera!

Kommentera