i Mammaliv, Vardag

Fredag

Jag och Lillasyster ska alldeles strax gå och hämta Storebror från förskolan. Trots att det är fredag så har han varit där i snart två timmar för de hade Djungeldisco idag! Så medan han var där passade vi på att handla lite mat.

Det är riktigt kallt nu igen. Igår efter förskolan så blev det därför bara någons timme utelek på en lekplats nära K:s förskola. Vi får se om vi ens orkar stanna ute idag!

Jag hann iallafall köpa en ny jacka till K igår eftersom han växt ur alla sina varmare jackor helt plötsligt. Det blev en med planeter och rymdskepp på 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggAmningsnapp
Nästa inläggKonsert

Bli först att kommentera!

Kommentera