i Mammaliv, Vardag

Godmorgon 


Godmorgon… Eller jag har ju varit uppe några timmar redan. 😉 K sov faktiskt till halv 8 imorse (han brukar vakna 7 eller strax innan). Men J vaknade 7 istället och hon brukar annars kunna sova länge på morgonen. Men jag testar en ny inställning. Istället för att varje morgon hoppas att K ska sova till 8 (som han ofta gjorde innan) så ska jag tänka att han kommer vakna vid 6. Då blir ju allt utöver det en bonus och det blir positivare att gå upp. Hjärnan är ju ganska lättlurad så hoppas på att det ska funka! 

Ska överlag försöka tänka mer positivt och inte fokusera på svårigheterna så mycket. Det är så lätt hänt att fastna i negativa tankemönster men när man blivit medveten så kan man ju faktiskt ändra på det! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggBulgogi
Nästa inläggFredag

Bli först att kommentera!

Kommentera