i Vardag

Lista om sociala medier

Hittade denna frågelista på Elisabeth Lindroths blogg. Har ändrat Instragram-frågorna till att handla om Twitter då jag inte använder Instagram (än). 

Vad gillar du minst att läsa om på bloggar?Inlägg om att de inte bloggat på länge. Det märks ju ändå och när det äntligen kommer ett inlägg så handlar det om ingenting. Försöker tänka på att inte skriva sådana själv. 

En emoji du aldrig använt:

Ungefär alla. En ny värld för mig då I-phonen fortfarande känns ny i mitt liv. 

Hur många följer du på Twitter?

291 stycken. 

Läser du någon blogg bara för att du retar dig lite på personen bakom den?

Nej, känns som slöseri med tid då läsande av bloggar är avkoppling för mig och skulle jag då bli uppretad hade det ju haft motsatt effekt 🙂

Om du bara får välja en, väljer du då Instagram, Facebook, Twitter eller bloggar?

Hmm… Det är ju ett val mellan Twitter och bloggar för mig då jag redan valt bort de andra två. 

Kan ibland tycka att Twitter blir tråkigt och bloggar kan vara mer varierande beroende på vilka man läser. Så; bloggar. 

Vad tycker du är svårast med sociala medier?
Att veta hur mycket/hur lite man ska dela med sig av från livet. 

Tipsa om ett roligt Twitterkonto (av en person du inte känner):

Svårt att välja en. Har följt @AgnesWold ett tag. Hon är en smart forskare men twittrar med mycket ironi och humor. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSammandragningar i vecka 13
Nästa inläggBarnsäkra hemmet

Bli först att kommentera!

Kommentera