i Graviditet, Vardag

Sammandragningar i vecka 13

Som det står i rubriken så har jag känt av sammandragningar (känns det som iallafall). Var tvungen att googla då jag tyckte det var så tidigt men tydligen kan man få det redan från vecka 13.

De gör inte ont och då är det oftast helt ofarligt. Bara livmodern som övar sig. Men känns lite obehagligt ändå när magen spänner sig.

Kanske har varit lite mycket senaste dygnet med mycket bärande på K i natt, dammsugning och städning idag och en del promenerande. Men sammandragningar kan ju komma även utan belastning och stress så det behöver inte vara det.

Ikväll gjorde jag laxgratäng (har skrivit receptet här tidigare). Och nu hoppas jag på en lugnare natt. K har knappt hostat idag och varit pigg o glad hela dagen.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Stora förändringar

Skrivet den 15 oktober, 2015

Barnmorskebesök vecka 33

Skrivet den 28 mars, 2016

Gravid vecka 17

Skrivet den 28 november, 2015

Föregående inläggVab-premiär. 
Nästa inläggLista om sociala medier

Bli först att kommentera!

Kommentera