i Mammaliv

Vab-premiär. 

  Unnar mig lyxfika medan K sover och jag svarar på lite jobbmail. Idag är första gången som jag tvingas ta ut VAB. Stackars K fick hög feber igår eftermiddag (39,5) och natten har varit väldigt orolig trots alvedon.

Vid två inatt hade jag testat allt och burit så mycket och K var så trött och grät men kunde ändå inte sova på något sätt. Jag tog då på honom overall och gick ut en promenad med vagnen. 20 minuter senare sov han och fortsatte sova (med bara några kortare uppvak) till 7 i morse. 

Har ju känt mig piggare men kände ändå att jag var tvungen att svara på de akutaste mailen för att jag inte skulle känna mig stressad resten av dagen. K verkar iallafall en hel del piggare. Han har till och med dansat lite på morgonen 😉

Nu hoppas jag bara att febern ska lägga sig och att lillen slipper sin snuva och hosta snabbt! Så jobbigt att se honom må dåligt. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vab-veckan i sammanfattande bilder

Skrivet den 5 december, 2015

Hej från vår soliga lägenhet

Skrivet den 27 februari, 2018

Vab med en treåring

Skrivet den 26 mars, 2018

Föregående inläggBloggtips
Nästa inläggSammandragningar i vecka 13

Bli först att kommentera!

Kommentera