i Vardag

Bloggtips

När jag får en stund över och vill koppla av så brukar jag scrolla igenom bloggar. En del har jag följt länge och en del har jag hittat på senare tid men tänkte iallafall skriva ihop en liten lista med tips på bloggar som jag gillar just nu. 

Detta är nog bloggen jag följt längst. Kommer ihåg att jag började läsa den innan hon fick barn och sedan hittade jag den igen när jag var gravid förra gången då hon väntade sitt andra barn. Hon har vackra bilder med inredning från sitt hus och recept på mat och bakning. Inspiration helt enkelt då allt är så iordning som det aldrig blir här hemma. 

Anna är illustratör och kan teckna så bra! Fina teckningar och färgglada outfits och inredningsbilder. 

Också en av bloggarna jag hittade när jag var föräldraledig (fanns en del tid när man inte kunde röra sig och var tvungen att sysselsätta sig med mobilen). Hanna är tvåbarnsmamma som nyligen flyttat från Värmland till Stockholm. Kloka inlägg med bra värderingar. 

Skrivs av två kvinnor med två barn var. Uppdaterar tyvärr inte bloggen så ofta längre men skrev och skriver  om det riktiga mammalivet med stökiga golv och nerkräkta kläder. En skön motvikt mot den perfekta gulliga bilden med rosa moln som målas upp på andra håll. 

En blogg som jag nyligen hittat. Hon väntar just nu sitt andra barn och är ca en månad längre gången i graviditeten än mig. Spännande att följa och hon bor dessutom i Göteborg som jag. 

Ännu en illustrationsblogg men med mycket humor och vardagsbilder. 
  

  
Okej, inser nu att det är mycket gravid- och mammabloggar bland tipsen men det blir väl så att man läser om det som är aktuellt för en själv. 

Hittade även gravidbloggar.se – bloggar om barn och graviditet som tipsar om just sådana bloggar så kanske hittar nya favoriter 😉

Om du har tips på bloggar som du tycker är bra eller har en egen blogg så kommentera gärna under det här inlägget med länkar! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggEget naan-bröd 
Nästa inläggVab-premiär. 

Bli först att kommentera!

Kommentera