i Mammaliv, Vardag

Vab-veckan i sammanfattande bilder

Förstår att ni varit väldigt nyfikna på vad jag haft för mig denna vecka så här kommer en väldigt kort sammanfattning i form av bilder och bildtexter 😉

 

Den mesta tiden har tillbringats i soffan bredvid en sovande eller trött K. Ibland har jag fått lämna min plats för att hämta vatten, banan, clementin eller vad som kunde önskas.
  
Mot slutet av veckan piggnade K till men på morgnarna och förmiddagarna var han ändå så pass hostig att vi inte vågade släppa honom till förskolan. men vi fick hitta lite mer underhållning än TV:n. Här syns play dough-bakning.
  
Och vi vågade också lämna hemmet på torsdagen. En tretimmarspromenad för mig och T med paus för fika. K dricker alltså juice i sin kopp 😉
  
Veckan avslutades med att min fina vän Camilla bjöd med mig på en konsert med Steget på Pustervik. Så fint och lagom lugn musik för denna mamma som är mycket ovan vid uteliv och sena kvällar 😉
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

skräp i ögat

Skräp i ögat, pannkakor och tulpaner

Skrivet den 31 januari, 2019

Sjukdomsperioden har börjat på förskolan

Skrivet den 28 november, 2017

Vab-premiär. 

Skrivet den 2 november, 2015

Föregående inläggVAB
Nästa inläggGravid vecka 18

Bli först att kommentera!

Kommentera