i Mammaliv, Vardag

Vab-veckan i sammanfattande bilder

Förstår att ni varit väldigt nyfikna på vad jag haft för mig denna vecka så här kommer en väldigt kort sammanfattning i form av bilder och bildtexter 😉

 

Den mesta tiden har tillbringats i soffan bredvid en sovande eller trött K. Ibland har jag fått lämna min plats för att hämta vatten, banan, clementin eller vad som kunde önskas.
  
Mot slutet av veckan piggnade K till men på morgnarna och förmiddagarna var han ändå så pass hostig att vi inte vågade släppa honom till förskolan. men vi fick hitta lite mer underhållning än TV:n. Här syns play dough-bakning.
  
Och vi vågade också lämna hemmet på torsdagen. En tretimmarspromenad för mig och T med paus för fika. K dricker alltså juice i sin kopp 😉
  
Veckan avslutades med att min fina vän Camilla bjöd med mig på en konsert med Steget på Pustervik. Så fint och lagom lugn musik för denna mamma som är mycket ovan vid uteliv och sena kvällar 😉
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Glad första advent

Skrivet den 29 november, 2015

J sju veckor 

Skrivet den 23 juni, 2016

Vabruari

Vabruari är redan här

Skrivet den 30 januari, 2019

Föregående inläggVAB
Nästa inläggGravid vecka 18

Bli först att kommentera!

Kommentera