i Mammaliv, Vardag

VAB

Det blev VAB idag. K sov ganska okej inatt men jag fick lägga mig med honom i soffan sista halvan av natten. Han vill nämligen inte sova i vår säng utan gnäller bara om jag försöker lägga honom hos oss. Soffan däremot gillar han så då får jag offra mig och ligga bredvid. Inte lika skönt tycker jag. 

Jag var tvungen att åka iväg en timme på morgonen på ett jobbmöte men bytte sen av T hemma för han har jättemycket att göra på sitt jobb. 

Resten av dagen har jag och K mest legat i soffan och kollat på barnfilmer. Känns ovant att K är så stilla i soffan. Det är vi inte vana vid men lite mysigt är det även om man tycker synd om K såklart. 

Jag passade på att få lite luft när han skulle sova och tog med vagnen ut på promenad. På eftermiddagen var K lite piggare så vi tog ett bad och har sedan förberett middag inför att T ska komma hem snart.  

Lite mer av julpyntet som är min utsikt från soffan.
Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Sjukstuga

Skrivet den 26 februari, 2016

Vilken vecka

Skrivet den 11 mars, 2016

Vabruari

Skrivet den 2 februari, 2016

Föregående inläggGlad första advent
Nästa inläggVab-veckan i sammanfattande bilder

Bli först att kommentera!

Kommentera