i Mammaliv, Vardag

Glad första advent

Vi startade dagen med adventsfrukost. K kunde inte förstå varför vi bara tände ett av fyra ljus men nöjde sig efter en stund. Någon frukost ville han dock inte ha för han är fortfarande förkyld. 

Han har mer tjatat om att pappa T ska spela TV-spel så att han kunnat ligga i soffan och titta på. Och den snälle pappan lyssnar så klart på sin sjuke son 😉 

TV-spelande pågår. På bordet ligger några av leksakerna vi hittade under soffan och även febertermometern finns med.
 Men vi har hunnit städa undan lite också. Till och med under soffan som är så låg att dammsugaren inte kommer in. Förutom damm, smulor och annat skräp återfanns många leksaker som gömt sig där. 

Men eftermiddagen spenderades i soffan för lille K:s feber gick upp till nästan 40 grader.  

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Glad påsk 

Skrivet den 28 mars, 2016

Vab-veckan i sammanfattande bilder

Skrivet den 5 december, 2015

Föregående inläggLördag
Nästa inläggVAB

Bli först att kommentera!

Kommentera