i Mammaliv, Vardag

Lördag

Ingen lördagsfrukost ute på café idag. K vaknade upp snorig och hostig så vi startade dagen lugnt hemma.

 Vi ville ändå ta oss ut lite när det äntligen slutade regna så vi tog på oss termobyxor o K fick varma kläder och overall och sedan åkte vi till Plikta, en jättestor lekpark i Slottsskogen.  

På väg till lekparken. Hann med några roliga vattenpölar att hoppa i.
 
K somnade på vägen hem och vi stannade till och fyllde på julpyntet lite med några nya ljusslingor. Lite har vi pyntat idag på eftermiddagen inför första advent imorgon. Men vi kommer nog fylla på lite i taget. Julgran och julkrubba blir det sista att ta fram. 

Förra året var första gången vi julpyntade ordentligt hemma (innan dess var det någon enstaka tomte och kanske en adventsljusstake). I år känns det ännu roligare för nu ser ju K vad vi gör och är med och hjälper till lite.  

En av hyllorna som fått lite tomtar på sig. burken närmast i bild med glitter och papperstussar är K:s allra första pyssel från förskolan. Klart den måste vara med!

 Nyss somnade iallafall K , vid halv tio, så jag är redan i säng för att vila. När han är sjuk kan ju nätterna bli lite stökiga. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En vanlig dag

Skrivet den 30 juni, 2016

Glad påsk 

Skrivet den 28 mars, 2016

Frisk & pigg

Skrivet den 27 oktober, 2015

Föregående inläggGravid vecka 17
Nästa inläggGlad första advent

Bli först att kommentera!

Kommentera