i Mammaliv, Vardag

Tandläkarbesök

Nu har jag landat i soffan igen och K sover i vagnen. Ny eftermiddagsrutin 😉

Jag hämtade K lite tidigare idag för de ringde från förskolan. K hade trillat från en stol och landat på framtänderna. Det blödde och de var osäkra på om tänderna var lösa. Dock var han glad och lekte minuterna efteråt men vi bestämde ändå att vi skulle åka till tandläkaren för att kolla. 

K var iallafall jätteduktig hos tandläkaren när de skulle ta röntgenbild. Han fick sitta i mitt knä och bita i en platta när de tog bilden och han skötte sig perfekt och fick ett klistermärke. Och bilderna visade att tänderna var hela och antagligen blir det inga följder. De rekommenderade bara att han skulle äta skonsam kost närmaste veckan. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggTips efter förlossningen
Nästa inläggMagen växer

Bli först att kommentera!

Kommentera