i Vardag

En ledig lördag

En ledig lördag

Denna helgen hade vi en ledig lördag och har hållit oss hemma nästan hela dagen. Vi tog oss ut på en lördagsfrukost innan T skulle åka till jobbet. Efter det gick vi raka vägen hem igen. Det har varit omöjligt att ta sig någonstans eftersom Göteborgsvarvet har pågått och därför spärrades stora delar av staden av. Det var ändå skönt att vara hemma och få lite sysslor avklarade med tvätt och städande under förmiddagen. Efter lunch så steg dock temperaturen snabbt. Vi bor högst upp i huset och det innebär att när det är varmt ute så förvandlas vår lägenhet till en bastu.

En ledig lördag med fika på gården

Jag såg på Instagram att Maja var i närheten och kollade på Göteborgsvarvet och jag bjöd in henne till lite kaffe på vår gård. Hon tackade ja till det så vi packade snabbt ihop lite kaffe, vatten och vattenmelon och gick ner till vår fina , lummiga innergård. I skuggan var det perfekt temperatur. Flera av grannbarnen var ute och Maja hade med sin lille son. Medan barnen sprang runt och lekte så kunde vi dricka kaffe och småprata lite.

Till slut gjorde hungern sig ändå påmind och det blev dags att gå in. Lillasyster hade inte velat sova middag så hon var rejält trött och även Storebror var lite seg efter värme och lekande. Det fick bli en snabblagad middag följt av lite nedvarvning på vår balkong. Och vid godnattsagan så somnade faktiskt bägge barnen ikväll! Jag tror att vi alla tre var nöjda med dagen.

En ledig lördag

Lillasyster tog med sig Lego ut på gården och det var ju en jättebra idé. Det var perfekt att leka med i skuggan och bara att skölja av när vi kom in igen. 

En ledig lördag

De här blommorna är så fina. Tyvärr så varar de bara några få dagar när de väl slått ut men jag försöker njuta av dem så mycket det går. 

En ledig lördag

En ledig lördag

Fika utomhus! Visst blir allting så mycket godare så fort man tar med det ut? Vi fikade först själva, jag och barnen, och sedan en gång till när Maja och hennes son kom förbi. 

En ledig lördagEn ledig lördag

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSmåbarnslivet och vardagspusslet
Nästa inläggFöreläsning hos Krickelin på For Good Luck

3 Kommentarer

 1. Jessica
  8 månader ago

  Vilken härlig gård ni har!! Det är så vackert i naturen nu med allt som blommar 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Ja, den är verkligen så fin och bra! Barnen hittar dessutom nästan alltid nån kompis att leka med eftersom det bor en del barn runt gården! 🙂

   Reply
 2. Jessica
  8 månader ago

  Helt perfekt ju 🙂

  Reply

Kommentera