i Mammaliv, Vardag

Hej vardag

En liten selfie för att ni inte ska glömma bort vem författaren är här i bloggen (är ju inte så bra på att vara med på bild så får påminna mig själv lite).

Idag har K varit på förskolan igen. Och ni kan aldrig gissa vad vi gjorde när jag hämtat upp honom? Jo, givetvis ville K till ”stora lekparken” och som tur var så hade han förvarnat mig om sina planer så jag hade packat vagnen full av mellanmål till honom, mig och Lillasyster så det var bara att åka.

Ser lite ut som att K hoppar över här jättefort, men nej, det tog sin tid att komma över 😉

Idag var första gången vi kunde ta oss ifrån lekplatsen och hemåt utan att K bröt ihop i tårar. Det enda som krävdes var att vi varit där i 3 timmar, hans nyfunna vän gick hem, det blev mörkt och de som jobbar på parken plockade ihop och låste in leksakerna. Så när K fått hjälpa till med att ställa in cyklar och sagt hejdå till de som jobbar där så gick han faktiskt med hem utan protester.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inlägg6 bra saker med lekparken
Nästa inläggLugnet

4 Kommentarer

 1. Jessica
  9 månader ago

  Haha, så söt han är <3 Han har hittat sin favoritplats på jorden … just nu i alla fall 😉

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Ja 🙂 helt ok för mig! Även om det är lite svårare när J är vaken och båda behöver koll hela tiden men det går ändå bra tycker jag 🙂

   Reply
 2. Jessica
  9 månader ago

  Så skönt att kunna vara ute så mycket som möjligt. Man blir ju så mycket piggare då, samtidigt som man sover bättre, både vuxna och barn. 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Jessica: Ja, skönt trött blir man. 🙂

   Reply

Kommentera