i Mammaliv, Vardag

Lugnet

Igår när K var på förskolan så kände jag att det inte blev så bra hemma med J. Vi började med handling och när vi kom hem tänkte jag få lite småjobb gjort vid datorn. Inte det lättaste samtidigt som man tar hand om en bebis. Resultatet blev bara att jag var stressad och bebisen var gnällig. Hon somnade till slut vid halv ett och då fick jag skynda mig att skala och koka potatis till kvällens middag och vika en hel del tvätt. Sedan var jag tvungen att väcka henne då det var dags att hämta Storebror på förskolan klockan 14.

Så idag tänkte jag göra lite annorlunda. Jag och lilla J tog ett bad tillsammans och efter det somnade hon så att jag kunde smörja in mig (finns inte så ofta tid till det) och ha en lugn fika här hemma innan jag plockade undan lite leksaker och sådant.

Planen är att hon ska få sova så länge hon behöver och att vi sen går ut för att leta efter en ny jacka till K (han har blivit för lång för alla sina) och sedan går och hämtar honom från förskolan. Idag öppnar även Öppna förskolan efter att ha haft stängt över jul och nyår så det kan säkert bli ett besök där.

Men vi har iallafall fått en bättre start idag och det känns bra. Hoppas att er onsdag är fin!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tips på mellanmål som barnen älskar

Skrivet den 14 september, 2017

Ingen hosta i natt!

Skrivet den 11 november, 2015

Helgen så här långt

Skrivet den 23 januari, 2016

Föregående inläggHej vardag
Nästa inläggAmningsnapp

4 Kommentarer

 1. Jessica
  9 månader ago

  Låter som en skön start på dagen <3

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Ja, det behövs ibland! 🙂

   Reply
 2. Evanessé - Jennie
  9 månader ago

  Ja man får hitta det som passar bäst, och det innebär ju ibland att ändra om helt.

  Mysigt med bad! 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Ja, ibland känns det bara fel så då är det bara att göra om, göra rätt 😉

   Reply

Kommentera