i Mammaliv, Vardag

Igår

Gårdagen handlade lite om fix inför idag, nyårsafton. Lite plockande hemma och handling av mat. Det kommer lite folk till oss och planen är att alla ska vara med och laga massor med smårätter så att vi äter från 16 och framåt 😉 

Jag fikade även med en vän igår och T, K och jag blev inbjudna att komma och ära tacos senare under kvällen hos henne. Lyxigt att slippa laga middag!

Det blev en väldigt trevlig kväll med Yatzy (som jag kom sist i) och poker efter maten. K kämpade på mot tröttheten men sista timmen satt han i deras soffa och tittade på Daniel Tiger på mobilen. Klockan elva var vi hemma och K somnade i sin säng. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggHemmagjord "glass"
Nästa inläggScones till frukost

Bli först att kommentera!

Kommentera