i Recept och mat, Tips

Hemmagjord ”glass”

Detta är egentligen inte glass men smaken påminner om det. Det är superenkelt att göra och dessutom nyttigare än riktig glass.

När K har varit riktigt förkyld så har detta varit det enda han kunnat äta ibland så det är också ett tips på bra ”sjukmat” för man ver att han får i sig lite näring iallafall. 

Skiva en banan och lägg i frysen. (Gärna de där bruna tråkiga som annars snart slänga för de smakar mer och kommer till användning så här). När den är genomfryst så mixar du den med lite grekisk yoghurt och kokosdryck (turkisk yoghurt och några droppar av vilken mjölk som helat går lika bra). Klart! 

Man kan säkert skoja till det med lite andra frysta frukter och bär om man vill ha annan smak. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Hemmagjord glass

Skrivet den 15 juni, 2017

Städdag och övermogna bananer

Skrivet den 19 februari, 2016

Föregående inläggTisdagskväll
Nästa inläggIgår

Bli först att kommentera!

Kommentera