i Recept och mat

Scones till frukost

Igår var allt bröd slut så jag gjorde scones till frukost och hittade dessutom några miniburkar marmelad i ett skåp. 

Jag gjorde efter ett väldigt enkelt recept utan några extra smaker men man kanske blanda i det mesta; frön, nötter, bär m.m. 

Jag blandade ihop 4 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 2 krm salt med 50 g smör och sedan knådade jag ihop det med 2 dl mjölk. 

Degen delade jag i 8 bitar som plattades ut på en plåt och fick stå ca 10 min i 250 graders värme i ugnen. 

Klart att äta 😉 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggIgår
Nästa inläggGott nytt år!

Bli först att kommentera!

Kommentera