i Vardag

Marstrand

Med jobbet i Marstrand

I förra veckan var jag iväg på planeringsdagar med mitt jobb i Marstrand. Det ligger ungefär en timme ifrån Göteborg. Jag har varit där några gånger tidigare men då har det varit på sommaren. Jag är fortfarande föräldraledig men planeringsdagarna är viktiga för hela årets arbete. Därför kändes det bra att kunna vara med mina kollegor på dem. Vi löste det genom att Lillasyster fick följa med mig och Storebror stannade hemma med T.

Det var intensiva dagar. Dels för att mycket jobb skulle göras men samtidigt försökte jag hålla Lillasyster nöjd. Jag tycker att det fungerade bra även om jag var trött den andra dagen när det var dags att sätta sig på bussen och åka tillbaka till Göteborg.

Fotografering med förhinder

Jag hade storslagna planer på att hinna fotografera naturen som är så vacker vid kusten. Första dagen ösregnade det när vi hade våra raster och dag två var Lillasyster ganska trött och inte så samarbetsvillig. Vi tog oss i alla fall ut på en promenad den första kvällen och fångade några bilder precis innan solen gick ned.  Jag hoppas att vi lyckas ta oss ut mot havet när det blir varmare i luften för det är något speciellt med havet och klipporna här på Västkusten.

När jag kom hem från Marstrand så var det bara att packa upp väskan för att packa den med nya kläder för i helgen så åkte jag och barnen till mina föräldrar i Blekinge. Men mer om det i ett annat inlägg.

marstrand-2marstrand

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggGlädjande besked och lite uppdatering sedan sist
Nästa inlägg11 timmars resa med barn

2 Kommentarer

 1. Jessica
  10 månader ago

  Fina foton 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   10 månader ago

   Tack så mycket 😊

   Reply

Kommentera