i Mammaliv, Vardag

Nyårskvällen 

Vi hade en väldigt fin kväll igår. Vi var sex vuxna och lille K och alla hade med sig smårätter att laga så att vi kunde äta hela kvällen. 

Gästerna kom klockan fyra och vid tolvslaget räknade T ut att vi hade ätit 21 maträtter. Bilder på maten får nog bli i ett eget inlägg. 

Det var iallafall skönt att vara hemma i vår lägenhet så att K kunde springa runt som han ville och han hade sina leksaker till hands. Han var på väldigt gott humör hela kvällen och vid tolvslaget gick vi ut på gatan utanför och såg lite fyrverkerier. K tyckte de var väldigt spännande. 

När vi gick upp igen strax efter tolvslaget så fick han hoppa i pyjamas och gå och lägga sig. Han somnade ganska snabbt 😉

En gäst stannade kvar så T och han satt kvar ganska länge på den inglasade balkongen och pratade men jag gick och la mig direkt. 

K gav mig sovmorgon till 10 imorse! Och nu sover han en tupplur igen så jag hoppas att det ska bli en mer vanlig nattningstid ikväll. 

 K gillade den mesta av maten. Här är det provsmakning av mina rester av pannacottan. Klockan på armen är en robotklocka som var en julklapp från farmor. 

 På väg ner med hissen 5 minuter innan tolvslaget. Med hörselkåpor!

 Pommac och fyrverkerier. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Nyårsmaten

Skrivet den 1 januari, 2016

nyårsafton 2018

Nyårsafton 2018

Skrivet den 5 januari, 2019

Om nyårshelgen

Skrivet den 2 januari, 2018

Föregående inläggGott nytt år!
Nästa inläggNyårsmaten

Bli först att kommentera!

Kommentera