i Inredning, Mammaliv, Vardag

Nyhandlat

nyhandlat

Jag tänkte visa upp lite som är nyhandlat här hemma. Det blev nämligen lite blandade fynd på en spontan shoppingrunda förra veckan. I tisdags hämtade jag och barnen deras farmor på flygplatsen så nu har vi besök hemma i lägenheten ett tag.

Det innebar att jag kunde smita ut för att handla viktigheter på Apoteket, blöjor på affären och annat sådant nödvändigt. När man inte direkt är bortskämd med att gå utan barn och barnvagn på stan så är det svårt att låta bli att ta en liten omväg förbi andra sorters affärer när man ändå är ute och går.

nyhandlat

Nyhandlat

Det första stoppet gjordes på den fina affären Emma och Malena. De har både kläder till vuxna och barn och även lite andra småsaker. Affären är helt klart värd ett besök om man befinner sig i Göteborg. Vad som gömmer sig i det här lilla fina blå paketet får ni tyvärr inte veta. Det kan han hända att mottagaren kollar in här lite då och då nämligen. Paketet ska i alla fall skickas när ett litet barn har kommit till världen.

Tror i alla fall jag lyckades hitta något väldigt passande till lilla familjens intressen så det kommer nog också sitta fint på bebisen. Känns i alla fall väldigt bra att ha paketet färdigköpt så att jag inte behöver stressa runt me barn i affärer för att hitta något.

nyhandlat

Jag fortsatte min lilla omväg och smet in på Indiska. I klädväg hittade jag ingenting (gör nästan aldrig det nu för tiden i någon affär). Men på inredningsvåningen var det halva rea-priset på massor av varor. De här fina kopparna till exempel. Och jag har länge sneglat på Indiskas stora, fina koppar då jag tycker de är så mysiga att dricka sitt kaffe i men snålar lite när det är fullpris. Men halva reapriset var ju för bra för att motstå så två stycken fick följa med hem.

nyhandlat

Där fanns som sagt massor med annat fint också men jag nöjde mig med att gå runt och inspireras. Sedan blev det inte fler stopp på min omväg utan jag styrde stegen mot Apoteket och mataffären. Lyckades dock hitta fina nagellack på rea på apoteket förutom den viktighet som jag egentligen var där för. Och tänkte att jag faktiskt ska passa på att måla naglarna nu när jag får en liten stund över.

Så nu har ni sett det som är nyhandlat för mig. Nu väntar nagellacket så säger hejdå!

nyhandlat

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggEn dag på landet
Nästa inläggLite växtlighet

Bli först att kommentera!

Kommentera