i Inredning, Mammaliv, Vardag

Nyhandlat

I tisdags, förra veckan, hämtade jag och barnen deras farmor på flygplatsen och sedan körde vi hem till lägenheten. Efter en liten stund hemma så smet jag ut för att handla viktigheter på Apoteket, blöjor på affären och annat sådant nödvändigt. Men när man inte direkt är bortskämd med att gå utan barn och barnvagn på stan så är det svårt att låta bli att ta en liten omväg förbi andra sorters affärer när man ändå är ute och går. jennyjenny_inredning-7

Det första stoppet gjordes på den fina affären Emma och Malena. De har både kläder till vuxna och barn och även lite andra småsaker och affären är helt klart värt ett besök om man befinner sig i Göteborg. Vad som gömmer sig i det här lilla fina blå paketet får ni tyvärr inte veta. För det kan han hända att mottagaren kollar in här lite då och då och paketet ska skickas när ett litet barn har kommit till världen. Tror i alla fall jag lyckades hitta något väldigt passande till lilla familjens intressen så det kommer nog också sitta fint på bebisen. Känns i alla fall väldigt bra att ha paketet färdigköpt så att jag inte behöver stressa med det när jag har barnen att hålla reda på också.

jennyjenny_inredning-3

Jag fortsatte min lilla omväg och smet in på Indiska. I klädväg hittade jag ingenting (gör nästan aldrig det nu för tiden i någon affär) men på inredningsvåningen var det halva rea-priset på massor av varor. De här fina kopparna till exempel. Och jag har länge sneglat på Indiskas stora, fina koppar då jag tycker de är så mysiga att dricka sitt kaffe i men snålar lite när det är fullpris. Men halva reapriset var ju för bra för att motstå så två stycken fick följa med hem.

jennyjenny_inredning-5

Där fanns som sagt massor med annat fint också men jag nöjde mig med att gå runt och inspireras. Sedan blev det inte fler stopp på min omväg utan jag styrde stegen mot Apoteket och mataffären. Lyckades dock hitta fina nagellack på rea på apoteket förutom den viktighet som jag egentligen var där för. Och tänkte att jag faktiskt ska måla naglarna nu när jag får en liten stund över.(Och det lyckades jag faktiskt hinna med!).

jennyjenny_inredning-10

Sedan blev det förnödenhetshandling på mataffären och jag fick släpa tunga kassar och blöjpaket hem men det var ändå med lätta steg som jag tog mig hemmåt.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggEn dag på landet
Nästa inläggLite växtlighet

Bli först att kommentera!

Kommentera