i Mammaliv, Vardag

Paket från farmor

Igår när jag och Lillasyster hade hämtat upp Storebror från förskolan så gick vi en promenad till en affär i närheten där vi plockade upp ett paket som barnens farmor skickat från Spanien. K var väldigt nyfiken på innehållet och berättade glatt för killen i kassan att det var hans farmor som skickat paketet till honom och att han skulle hem och öppna det.

När vi gick hem så gick vi förbi en liten lekplats men inte ens där ville K stanna för att leka. Han ville bara hem för att öppna paketet. Jag var väldigt glad för det för det var riktigt kallt igår.

Väl hemma så hade Lillasyster somnat i vagnen så jag och Storebror öppnade paketet tillsammans.

IMG_4421

Paketet innehåller varsin hög med fina kläder till Lillasyster och Storebror men också flera mindre paket som såg spännande ut. Jag öppnade Lillasysters som var en mjuk gosig uggla. Storebror öppnade sina själv.

IMG_4436

Småpaketen innehöll små grävskopor, en dumper och en betongbil. Dessutom fanns en vit Lamborgini. Lyckan var total och vi fick ringa och tacka farmor så fort Lillasyster hade vaknat!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggLillasyster 10 månader 
Nästa inläggDet där med att ge socker till sina barn

4 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  8 månader ago

  Det är så roligt att se K vara glad!!
  Jag hade lika roligt när jag gjorde paketet, hade önskat att vara med då han öppnade men tack vare dagens teknik fick jag se både K & J när de lekte, mina underbara barnbarn ❤❤

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   ❤️ja, han blev verkligen glad o har även de nya kläderna på förskolan ?

   Reply
 2. Jessica
  8 månader ago

  Åhh så underbart med paket från farmor 🙂 Så spännande och roligt!!!

  Reply
  1. JennyJenny
   8 månader ago

   Ja, det förgyllde dagen!

   Reply

Kommentera