i Vardag

Sommarlov i Blekinge

Sommarlov i Blekinge

Nu är vi tillbaka i Göteborg efter två veckors sommarlov i Blekinge. I mina föräldrars hus mitt i skogen finns inget internet och knappt någon mottagning på telefonen ens. Väldigt bra för avkopplingen och därför får det komma lite inlägg från vårt sommarlov i efterhand.

Vi har haft helt okej väder. Inte jättevarmt men inte heller många regniga dagar. Barnen har kunnat leka massor utomhus och bada de flesta dagarna. Bland det första de gjorde var att springa ner till köksträdgården och leta jordgubbar och smultron. Det fanns tillräckligt för att ge oss goda efterrätter och frukostar. Jordgubbskräm, jordgubbar med gräddmjölk och jordgubbar till frukostyoghurten. Och så klart räckte de till att provsmaka direkt i landet!

sommarlov i Blekinge

sommarlov jordgubbe

sommarlov jordgubbar Blekinge

sommarlov i blekinge

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggBinda blombuketter
Nästa inläggFiddekulla trädgård

1 kommentar

  1. Jessica
    4 år ago

    Så härligt för barnen att få möjlighet att tillbringa lite av sommarlovet på landet 🙏❤🥰

    Reply

Kommentera