i Vardag

Tisdag med babysång och olika strumpor

Jag ska alldeles strax gå och hämta Storebror från förskolan. Idag springer jag runt i olika strupmpor för att uppmärksamma att olika är okej då det är Downs syndrom-dagen. Många har lagt upp bilder på sina olika strumpor i sociala medier och i morse berättade jag om dagen för Storebror och frågade om han också ville ha olika strumpor. Det ville han! Vi pratar ganska ofta här hemma om att det är bra att man kan göra olika saker, tycker om olika saker och att alla är bra på sitt sätt oavsett hur man är.

När K var lämnad på förskolan så tog jag och Lillasyster en kaffe med T ochsedan promenerade vi till Babysången som är i Vasakyrkans församlingshem på tisdagarna.

IMG_4953.jpg

Jag kunde inte låta blir att fånga krokusarna på bild på vägen då vi hade några minuter till godo.

IMG_4950

Och nu har vi slängt i oss lite lunch och ska gå och hämta Storebror!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggNy kökslampa
Nästa inläggBlommor och ny tavla

7 Kommentarer

 1. Soon-Im Martinsson
  7 månader ago

  Jag visste inte att det var downs syndrom dagen idag, visste inte ens att det fanns en sån dag!! Det få mig att gå tillbaka så där 39år tillbaka då jag hade ett skolarbete om just Downs Syndrom, arbetet innebar självklart om sjukdomens fakta men jag minns att vår grupp diskuterade mycket om hur litet vi vet om Downs syndrom och hur mycket fördomar människor har, just för att de är annorlunda än vi!!
  Jag ska ha en extra tanke om alla som är annorlunda än vad vi kalla ”normal”!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Ja, det är en massa olika dagar att hålla koll på men vissa har ju ett bättre syfte än andra! ❤️

   Reply
  2. JennyJenny
   7 månader ago

   Såg nu när jag googlade att det är internationell dag för downs syndrom inrättad av FN. Det visste jag inte heller 😉

   Reply
 2. lailahogfeldt
  7 månader ago

  Så bra att rocka sockorna =) Kul med vårtecken! Stor kram!!

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Kram!

   Reply
 3. Linda
  7 månader ago

  Så himla underbart med våren nu och läckra strumpor OCH matta måste jag säga!
  Svar: Ja precis det spåret jag är inne på varför skall företagen utnyttja oss bloggare liksom?
  Nu har jag startat gruppen på FB, tipsa gärna om den om du vill;) Tillsammans är vi bloggare starka!
  Synd att du inte har FB då =(

  Reply
  1. JennyJenny
   7 månader ago

   Ja, om jag får en stund att skriva på bloggen inom kort ska jag absolut tipsa!! Bra initiativ 🙂

   Reply

Kommentera