i Vardag

Vår jul 2018

jul 2018

Hoppas att ni har haft en bra jul och nyår! Och god fortsättning! Här kommer ett inlägg från vår jul 2018.
Jag har tagit ledigt från det mesta under de röda dagarna men arbetat annars. Så de där lediga dagarna har fokus varit på familjen.

Eftersom ledigheten även varit från blogg och sociala medier så tänkte jag dela med mig lite från hur våra helger har varit.

Vi var 11 personer som firade jul hemma hos oss. Av dem var vi 9 stycken som sov i vår lägenhet. Och trots det så blev det en lugn och fin jul. Vi börjar kanske få lite rutin då detta var 5:e året som vi firade jul hos oss. Vi började när vår son föddes.

jul 2018

Men vi får egentligen börja några dagar innan julafton. Det var då vi fick lite snö på taken. Och vi klädde vår fina kungsgran tillsammans. Stjärnan hängdes också upp i fönstret. Så mysigt med julstämningen!

jul 2018

Och sedan blev det julafton. Mycket mat skulle lagas och ätas och hemmet fylldes av släktingar.

jul 2018

jul 2018

 

I väntan på tomten

jul 2018

Alla elva fick inte plats runt vårt köksbord så i år fick barnen ett eget litet bord bredvid vårt. Vi förberedde sedan efterrättsbordet medan vi väntade på att tomten skulle komma. Det fanns så mycket godis och kakor!

Och barnen pysslade lite med sitt.

jul 2018

Men sedan knackade det äntligen på dörren. Barnen och hunden tävlade om att hinna först för att öppna. Lillasyster var lite skeptisk till den skäggige mannen men visade ändå in honom till vardagsrummet.

jul 2018

Tomten fick sitta i fåtöljen en lång stund för det var många paket som skulle delas ut och sedan fortsatte kvällen länge då barnen ville leka med allting så de fått. Det var dockvagn och dockor, lego, böcker, kläder och transformers och en hel del till som skulle invigas. Lekarna fortsätter ännu flera dagar senare så julklapparna var helt klart lyckade i år!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggTredje advent
Nästa inläggÅrets julklappar

2 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Låter som julen blev väldigt lyckad <3 <3 <3

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Det blev den. Allt flöt på smidigt o alla var nöjda 🙂

   Reply

Kommentera