i Vardag

Årets julklappar

Årets julklappar

Hela familjen fick så mycket fint och bra i år. Barnen har lekt med alla sina leksaker ända sedan julafton! De vill knappt lämna hemmet och leker dessutom så bra tillsammans. Och jag är väldigt nöjd med alla saker som jag fick. Här är årets julklappar som tomten kom med till mig.

Årets julklappar som jag fick

Vi kan börja med det som alla sakerna ligger på. Det är dovt lila linne-påslakan som jag och min man fick av mina svärföräldrar. Jag har länge velat ha sådana för jag tycker det är så fint med det skrynkliga linnetyget. Just de här är från Zara.

Det bruna/beiga som ligger på är kläder i ull från som också är från Zara. Så sköna och fina! Och perfekt för mig som alltid fryser då de värmer bra samtidigt som de är snygga.

Årets julklappar

Den här boken hade jag önskat mig och fick av min man. Den tar upp grunderna om Lettering (konsten att rita bokstäver) och det är något som jag vill bli bättre på. Den är skriven av Lise Hellström och alla de fina bilderna är tagen av min favorit-fotograf; Krickelin. Jag har redan läst hela men också hunnit bläddra fram och tillbaka i den för inspiration och för att lära mig.

Årets julklappar

Den här lego-figuren, som föreställer Wonder Woman, fick jag också av min man. (Han fick en liten figur som föreställde Thanos av mig). Den tänker jag har på mitt skrivbord på jobbet. Jag och barnen byggde ihop den tillsammans på juldagen. Så när jag tittar på den tänker jag både på min fina familj och att jag har en liten superhjälte inom mig 😉

Årets julklappar

Till slut så fick jag ett gäng med doftljus. Jag älskar doftljus och de här luktar så gott! De tre från Voluspa fick jag från min man och det i svart glas som luktar Black Vanilla fick jag från svärmor.

Det var några av årets julklappar och jag blev verkligen så glad för dem alla! Några kom ej med på bilder upptäckte jag nu men de får jag visa upp senare. Bland annat ett extra roligt plättjärn (lovar att visa när jag använder det) och en bok från min pappa som jag hoppas kunna läsa snart. Fick du något extra bra i år?

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Julen

Skrivet den 28 december, 2015

Doftljus 

Skrivet den 6 januari, 2017

julstämning

Tisdagstips med länkar för julstämning

Skrivet den 19 december, 2017

Föregående inläggVår jul 2018
Nästa inläggNyårsafton 2018

Bli först att kommentera!

Kommentera