i Inredning, Mammaliv, Vardag

Doftljus 

De som känner mig vet hur mycket jag älskar doftljus. Finns det sådana ljus i en affär måste jag stanna och lukta på dem varje gång. Så just nu är jag väldigt nöjd över att kunna ha ljus tända här hemma. Storebror har kommit över värsta rivar-åldern och låter faktiskt ljusen stå där jag ställt dem (nästan alltid) och Lillasyster når än så länge inte upp till borden. Men hon har börjat försöka ställa sig mot möbler så jag vet att snart så ryker pyntet bort igen. Men jag passar på så länge det går! 

Och vad jag än gör så vill Storebror göra samma sak så när jag hade tagit lite bilder var det hans tur att fotografera. ”Sätt dig bredvid Lillasyster och gör så här med Handen”. Ok, bara att lyda! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Årets julklappar

Årets julklappar

Skrivet den 3 januari, 2019

Föregående inläggHemma och pysslar 
Nästa inläggBilder och namn på barnen

Bli först att kommentera!

Kommentera