i Mammaliv, Vardag

Hemma och pysslar 

Nu har vi fått lite snö här i Göteborg. Solen skiner dessutom så det är ljust och fint ute men jag och barnen har varit inne hela dagen så här långt.

Jag har ju tänkt att jag vill fixa lite med hemmet när jag får tid till det men har insett att den där tiden kanske inte kommer så därför försöker jag nu att fixa så gott det går samtidigt som jag underhåller barnen.
K är det ganska enkelt med. Han har alltid gillat att hjälpa till och nu kan han nästan hjälpa till på riktigt också (men bara nästan). Han är iallafall nöjd så länge han också får en dammtrasa, hjälpa till med dammsugningen eller vad jag håller på med just för stunden. Lilla J är lite svårare att roa. Hon vill helst att jag sitter med henne eller bär henne men i korta stunder kan jag vara effektiv och sedan får jag pausa med henne då och då.


Förutom städning så har lite växter fått nya hem, ett soffbord har bytts ut, tvätt har tvättats, disk har diskats och vi har läst böcker och lekt med lera. Och klockan är ändå bara halv tre.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Veckan så här långt

Skrivet den 16 december, 2015

Omplantering 

Skrivet den 22 augusti, 2016

K ~ 18 månader

Skrivet den 11 december, 2015

Föregående inläggK 2,5 år 
Nästa inläggDoftljus 

Bli först att kommentera!

Kommentera