i Vardag

Julen

Mina föräldrar åkte hem i fredags och T:s föräldrar och yngsta bror åker hem i morgon. Det har varit fullt hus men K gillar att ha allt folk runtomkring sig.

Julen firades med mat, Kalle Anka, julklappsöppning och ris a la malta.
T läste på paketen (vi hade ingen ”riktig” tomte) och fick sedan hjälp av lille tomtenissen K som delade ut klapparna. Han kämpade länge men till slut gav han upp och öppnade några paket själv istället. Han har även under julen börjat med att hålla i saker och säga ”mi, mi, mi” (=min, min, min) och även ibland skrika och gråta och någon rör hans saker.

De flesta julklapparna i högen var till K så klart. Mycket kläder, som vi önskat oss. Han växer ju fortfarande så fort och nu börjar en del i storlek 86 var lite kort i midjan så vi hade önskat kläder i storlek 92.
Han fick så klart en del leksaker också. En trehjuling (som han än så länge får cykla på inomhus), två kalejdoskop (som säkert blir roliga när han lärt sig titta med ett öga ;)), två klockor formade som robotar, en mjuk panda, en bok om Barbapapa m.m.

   
    
 Jag fick också flera fina saker. Hörlurar till telefonen som jag önskat mig (någon, utan att nämna namn, tuggade sönder mina gamla), en mascara av märket Kardashian, en jättefin Michael Kors-väska och plånbok från T:s föräldrar, morgonrock och pyjamas m.m.

Resten av julhelgen har vi bara ätit rester av julmaten och tagit det lugnt. Har alltid planer på att hinna så mycket när T:s föräldrar är här och kan passa K men en vecka går ju så fort.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

första advent

Första advent

Skrivet den 30 november, 2020

julstämning

Tisdagstips med länkar för julstämning

Skrivet den 19 december, 2017

Jul i februari

Skrivet den 25 februari, 2017

Föregående inläggGravid vecka 21
Nästa inläggMåndag

Bli först att kommentera!

Kommentera