i Vardag

Måndag

En vanlig måndag och T jobbar igen. Jag passar på att ha lite ledigt då förskolan är stängd till 8 januari och det ändå inte finns jättemycket att göra på mitt jobb då de flesta andra har ledigt också. Kommer dock att jobba vissa av dessa dagar för lite finns det alltid att jobba undan ändå. 

Idag passade jag i alla fall på att smita ut och klippte luggen. Den har ju fått växa sedan i september så den var nästan nere i ögonen nu. Fixade också lite ärenden på banken.

T och jag hade tänkt gå på bio medan hans föräldrar är här men det var visst väldigt många andra som också tänkt gå på bio så det fanns inga biljetter till det vi ville se. Jag föreslog att jag skulle hänga med T till gymmet och träna (något vi inte gjort ihop på flera, flera år). Så det blev en gymdate istället för biodate! 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fredag

Skrivet den 9 september, 2016

9 månader utanför magen 

Skrivet den 5 februari, 2017

Föregående inläggJulen
Nästa inläggBesök hos barnmorskan

Bli först att kommentera!

Kommentera