i Mammaliv, Vardag

Lite mer sommar 


Det har varit riktigt varmt i Göteborg de senaste dagarna! Igår passade vi därför på att åka till Sisjön med barnen efter att T hade jobbat klart. K fick doppa sig men tyckte att det var lite för kallt i vattnet för att bada någon längre stund. Det var första gången han badade ute i Sverige. Förra sommaren blev det nämligen bara bad i Spanien för honom (och några gånger i en uppblåsbar pool men det räknas ju inte riktigt). 


Idag har jag varit hemma med båda barnen. På eftermiddagen kom en vän och hängde med oss ute på gården så att vi kunde blanda prat och lek med K i några timmar. Helt klart det lättaste sättet att umgås med någon på då barnen är med. 


Efter det var K trött och det passade perfekt då jag skulle åka till Centralstationen för en fika med min syster som är på besök i stan över helgen. K somnade i vagnen och sov sedan sig igenom hela fikan. J var vaken men hon är ju lite lättare att underhålla. 


Efter att vi sagt hejdå till syster/moster så åkte vi hemåt och åt mat. Det blev rester på spagetti och köttfärssås men medan K varvade ner framför TV:n gjorde jag en kycklinggryta tills imorgon. T är nämligen iväg ikväll så passade därför på att förbereda maten inför lediga dagen imorgon som vi än så länge inte har några planer för. 

Men nu blir det lite smågodis i soffan innan jag ska krypa i säng. Ha en fin helg!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Fredagsmaten

Skrivet den 1 oktober, 2016

Långsam måndag

Skrivet den 25 juli, 2016

Förskoletisdag

Skrivet den 10 januari, 2017

Föregående inläggKakor 
Nästa inläggGlasnudlar med grönsaker

Bli först att kommentera!

Kommentera