i Mammaliv, Vardag

På väg till Blekinge 

Just nu sitter lilla familjen i bilen på väg till mina föräldrar i Blekinge. K sov länge i morse (till halv tio) så vi kom iväg lite senare än tänkt men det var det värt för lite extra vila.   

Jag var så trött igår efter att jag började jobba halv 7 och sedan varit igån hela dagen. När jag hämtat K somnade han så jag passade på att ta en dusch och sen tog jag på mjukis och la mig på soffan en stund. Så skönt!  

T var ute en sväng med en kompis så jag och K åt middag och sen skulle jag natta honom. Men T kom hem och hade med sig en present så lille K fick komma upp och leka med den. En lejon-handdocka (lejon är ett favoritdjur just nu) så den sena läggningen ledde till dagens sovmorgon. 

Internet brukar inte vara så bra i Blekinge så blir nog tyst på bloggen under helgen. 

Ha en riktigt fin helg!!!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Marinmuseum i Karlskrona

Marinmuseum i Karlskrona

Skrivet den 21 juli, 2018

Linköping och The Box

Linköping och The Box

Skrivet den 2 augusti, 2019

sommarkvällar

Sommarkvällar

Skrivet den 21 augusti, 2018

Föregående inläggAjaj
Nästa inläggGravid vecka 28

Bli först att kommentera!

Kommentera