i Mammaliv, Vardag

Solig söndag

Skrev ett inlägg i morse på spårvagnen på väg till jobbet men det sparades inte. 

Igår var det iallafall sol hela dagen. Jag, T och K fikade med några vänner och sedan gick jag och K till stadsbiblioteket för att leka i deras barnhörna. K tyckte det var så roligt. Vi har inte varit där sedan han var jätteliten. 

Nu kunde han ha lite utbyte av de andra barnen och fick dessutom öva på att dela med sig av leksaker. Det gick ganska bra 🙂

Efter lek och bus delade vi på en tallrik med pannkakor på bibliotekets café och sedan somnade K i vagnen. När han vaknade igen fångade vi den sista solen på vår går där K fick leka lite i sandlådan. 

Sedan blev det städ och middagsfixning tills T kom hem och dagen avslutades med ett långt bad för K. En fin söndag 🙂 

   
   
 

 
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dagarna flyger fram

Skrivet den 18 september, 2015

Dagens smoothie m.m

Skrivet den 9 februari, 2016

Nytt till semestern

Skrivet den 7 april, 2017

Föregående inläggSolig lördag
Nästa inläggBarnmorskebesök i vecka 30

Bli först att kommentera!

Kommentera