i Graviditet

Barnmorskebesök i vecka 30

Idag var jag på MVC för ett besök. Barnmorskan mätte sockervärden i mitt blod, blodtrycket, magmåttet och barnets hjärtljud. 

Alla värden såg jättebra ut. Magen var 27 cm på SF-måttet som man mäter från blygdbenet till högsta kanten på livmodern. Hjärtljuden låg runt 150 slag/minut. De gick lite uppåt för Mini blev irriterad när barnmorskan tryckte för att lyssna. 

Nästa besök är om ungefär 3 veckor och efter det är det bara tre besök kvar till beräknad förlossning. Galet! 

Upptäckte nu efter duschen att jag inte längre ser fötterna om jag står rakt 🙂 

   
 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Rutinultraljudet 

Skrivet den 22 december, 2015

J 12 veckor 

Skrivet den 29 juli, 2016

Barnmorskebesök vecka 33

Skrivet den 28 mars, 2016

Föregående inläggSolig söndag
Nästa inläggGravid vecka 31

2 Kommentarer

 1. Evanessè
  2 år ago

  Spännande med så tätt emellan barnen 🙂 Jag är också gravid.

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   Ja, det ska bli spännande med storebrors reaktion och hur det kommer att funka!

   Reply

Kommentera