i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Sömnlös

K sover ju bra på nätterna nu. Helt fantastiskt att inte behöva springa upp flera gånger varje natt (vet att det säkert kommer fler sådana faser men njuter just nu). 

Tyvärr så sammanfaller detta med den delen i graviditeten då jag vaknar supertidigt (vid 3-4-tiden) och ligger vaken i några timmar klarvaken innan jag kan somna om. Minns att det var samma förra gången så kopplar ihop det med graviditeten iallafall. 

Istället för att bara ligga och tänka på massor med saker som behöver göras inför jul så skriver jag lite blogginlägg som kan publiceras under dagarna och detta är ett av dem. 

Häromkvällen blev T sugen på äppelpaj och hittade ett recept som vi testade. Den blev jättegod med pajskal, mandelmassafyllning, äpplen med kanel och kardemumma och havrecrumble på toppen. 

Även om receptet var långt så är den värd att göra igen 🙂 

  
K hjälpte till i köket (tittade nyfiket på iallafall) och roade sig sen med sitt. Till exempel hitta nya användningsområden för en legolåda 😉 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Förlossningsberättelse med Storebror

Skrivet den 10 juni, 2017

Det där med att handla kläder

Skrivet den 12 februari, 2017

Barnmorskebesök vecka 38

Skrivet den 29 april, 2016

Föregående inläggBilbesiktning
Nästa inläggFjärde advent 

Bli först att kommentera!

Kommentera