i Inredning, Vardag

Städa köket

Städa köket

Mitt i vårt sommarlov så blev det plötsligt några dagar med sämre väder. Då uppstod ett stort behov av att städa köket. Dagar när vi alla är hemma blir köket nämligen extra stökigt. Frukost, lunch, middag och mellanmål ska fixas varje dag. Jag passade på att städa köket lite mer ordentligt eftersom jag nu hade tiden.

Så här såg det ut före.

Städa köket före

Städa köket efter

Och så här blev det efteråt. Den där hyllan ovanför köksskåpen är en samlingsplats för damm och fett från matlagning. Så förutom att diska upp all disk och ställa allt på sina platser så tog jag ner allt från skåpen och torkade ordentligt rent. Några saker fick flytta till nya platser och en stor vas med monstera-blad fick flytta upp istället.

Här syns också den nya färgen på våra skåpdörrar. Hur det såg ut tidigare kan man se längre ner i det här gamla inlägget. Då var skåpsluckorna i gulaktigt trä.

Städa köket

Ny kökshylla

Något annat nytt i köket är en hylla. Vi har haft den ett tag nu så den behövde också få sig en rensning och dammas. Hyllan är från IKEA och från samma serie som vår hemmabyggda köksö som skymtar på bilderna ovan.

 

Städa köket kökshylla

 

Städa köket

Städa köket

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

ett soligt kök

April och ett soligt kök

Skrivet den 7 april, 2019

Föregående inläggDagsutflykt till Styrsö
Nästa inläggLinköping och The Box

3 Kommentarer

 1. Jessica
  5 år ago

  Så snygga köksluckorna blev 👍 Färgen är verkligen snygg 👌 Så skönt att få städa ordentligt och rensa och organisera om.

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Tack! Ja, Tobias hade en bra idé så det är tjockt material som klistras fast och sedan ska gå att ta bort 🙂 Städa o organisera är kul och inte minst skönt efteråt 😊

   Reply
 2. Jessica
  5 år ago

  Verkligen snyggt! 🙂

  Reply

Kommentera