i Mammaliv, Vardag

6-månaderskontroll på BVC 

Idag var det dags för BVC-besök med lilla J och läkarbesöket som sker runt 6-månadersdagen. (J blir 6 månader den 5 november).

Läkaren kollade hjärta och lungor, kände på rörlighet i höfter och tittade på ryggen. Säkert tittade han efter fler saker som jag inte la märke till men huvudsaken var att allt såg bra ut. Hon kunde allt man ska kunna i den åldern och lite till.

Vägning och mätning gjordes också och dagens resultat blev 8,77 kg tung och 68,5 cm lång. Jag var tvungen att titta i K:s BVC-bok och han var 71 cm lång vid hans halvårskontroll och vägde 10,2 kg (!).

J lär sig fler och fler nya saker men jag tror jag sparar det till ett inlägg på hennes 6-månadersdag. Jag har även funderat på att lägga till lite nya kategorier här på bloggen för er som vill följa barnens utveckling så att det blir lite enklare att hitta de äldre inläggen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Torsdag och BVC 

Skrivet den 20 oktober, 2016

K ~ 18 månader

Skrivet den 11 december, 2015

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Föregående inläggBloggevent i söndags
Nästa inläggJ sex månader

Bli först att kommentera!

Kommentera