i Inredning, Vardag

Blommor


Eftersom solen lyste in i lägenheten idag passade jag på att ta lite kort på blommor som finns här hemma just nu. 


Den här fina orkidén (brudorkidé?) fick jag för några år sedan. I somras fick den stå på vår balkong och när jag tog in den nu under hösten fanns det massor med knoppar som slog ut strax innan jul. Den lila orkidén fick jag från mina föräldrar nu när de var här över julhelgen. Så fina färger!


Förutom orkidén så fick jag också en bukett rosor som stod på bordet när vi åt julmaten. Och de är fortfarande fina, mer än en vecka senare!

Så fint med lite blommor i lägenheten bland alla de andra gröna växterna. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Pelargon som vägrar hösten 

Skrivet den 21 oktober, 2016

Lite växtlighet

Skrivet den 19 juli, 2017

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Föregående inlägg2 januari
Nästa inläggK 2,5 år 

2 Kommentarer

 1. Jessica
  10 månader ago

  Vilken djungel du har 😉 Så vackert!!

  Reply
  1. JennyJenny
   10 månader ago

   Tack! Ja, växterna frodas efter sommaren på balkongen! Men nu har jag bara ett fönster som dessutom inte har jättemycket ljus. Men ganska fint att tränga ihop allt 😉

   Reply

Kommentera