i Vardag

For Good Luck

För ganska länge sedan så hintade jag om att jag skulle visa upp min födelsedagspresent som jag gav mig själv. Då hade den anlänt i ett brunt kuvert och sedan gick tiden och det föll lite i glömska hos mig. Men nu ska jag visa vad som fanns i det där kuvertet!

jennyjenny_forgoodluck1-3

Det var ett klädesplagg som jag beställt från For Good Luck som är ett litet företag som ligger i Varberg. Jag tyckte att det verkade så himla praktiskt med en tunika som man kan ta över sina kläder på sommaren och antingen ha öppen eller stängd. Dessutom tycker jag att det är väldigt fint så jag blev så glad när jag hittade den här som har en så fin gråblå färg!

Och användning har jag fått för den. Jag har haft den på födelsedagskalas, konfirmation och date med min man. Så tack till mig för en fin present!

jennyjenny_forgoodluck-19

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

Föregående inläggHemmagjord glass
Nästa inläggVardag

4 Kommentarer

 1. Jessica
  4 månader ago

  Superfin, verkligen!!!

  Reply
  1. JennyJenny
   4 månader ago

   Tack!! 🙂

   Reply
 2. Josefine Mellstål
  4 månader ago

  Riktigt härlig!! Färgen klär dig så fint ?

  Reply
  1. JennyJenny
   4 månader ago

   Tack så mycket ❤️

   Reply

Kommentera