i Tips, Vardag

Läppstift som ändrar färg

läppstift som ändrar färg

Har ni hört talas om ett grönt läppstift som ändrar färg? Det hade inte jag för några dagar sedan men så är jag inte jätteintresserad av smink heller. Min man var den som tipsade om det här läppstiftet när vi gick förbi Sephora. Enligt honom har det varit jätte-populärt och slutsålt överallt. Så jag sprang in och de hade faktiskt ett kvar!

Läppstiftet heter Frog Prince och är från märket Lipstick Queen. Inget sponsrat inlägg utan jag tyckte bara det här var en så spännande grej att testa. Och när till och med min man snappat upp en sminktrend så måste det ju vara något riktigt stort.

läppstift som ändrar färg

Grönt läppstift som ändrar färg

Så varför vill alla ha ett grönt läppstift just nu? Till att börja med så blir läppstiftet inte grönt när man målar det på läpparna. Tydligen innehåller det ett ämne som reagerar med värmen i läpparna och gör att det ändrar färg till rosa. Men inte vilken rosa nyans som helst. Nyansen ska anpassa sig efter ph-värdet och min naturliga hudton. Den rosa nyansen som blir på mina läppar behöver alltså inte bli samma som på någon annan. Det hela låter ju väldigt mystiskt och var en stor anledning till att jag ville testa.

läppstift som ändrar färg

När jag hade det häromdagen så sa min man att mina läppar var väldigt rosa efter en stund och det var när vi hade promenerat ett tag. Kan det var så att när jag blev varmare så blev färgen starkare? Väldigt kul grej i alla fall och jag som knappt använder läppstift gillar att det var en rosa färg som är lite mer som läppglans.

läppstift som ändrar färg

läppstift som ändrar färg

Andra läppstift som ändrar färg

När jag var inne på Sephora så såg jag att det fanns andra läppstift i samma märke som fungerar likadant. Det fanns ett gult som hette Morning Sunshine som och ändrades till olika rosa nyanser beroende på ditt ph-värde. Skillnaden mot Frog Prince är att att Morning Sunshine ska bli en ljusare rosa ton. Det fanns också  ett läppstift som hette Hello Sailor som var blått och på läpparna ändrades det till en kall rosa nyans. Så den gröna trend-läppstiftet har redan fått sina uppföljare.

Det här kommer inte bli en sminkblogg men håll med om att den här produkten var lite kul! Har du hunnit testa någon av dem?

läppstift som ändrar färg

läppstift som ändrar färg

läppstift som ändrar färg

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

börja ett nytt jobb

Börja ett nytt jobb

Skrivet den 4 september, 2018

dinosaurier på universeum

Dinosaurier på Universeum

Skrivet den 17 april, 2019

Föregående inläggBörja ett nytt jobb
Nästa inläggSuperenkel äppelkaka

Bli först att kommentera!

Kommentera