i Barnen, Mammaliv, Storebror - tre år, Vardag

Lek med kompisar

I söndags mötte vi upp Maja och hennes son för lite lek i Haga-parken. Tidigare var vi ofta i den parken men sedan tröttnade Storebror lite på lekutbudet som finns där men nu är ju faktiskt Lillasyster också sugen på att leka lite mer så det var dags att komma tillbaka. Vi hade i alla fall en date och tanken var att få prata lite med Maja medan barnen lekte. Det lyckades ändå ganska bra även om meningarna inte alltid blir färdigsagda. Maja har en fin blogg där hon skriver en hel del om kommunikation och medievetenskap (som hon just nu studerar på universitetet) vilket jag tycker är ett jätteintressant ämne. Hon har tidigare skrivit om föräldraskap också så kolla gärna in på hennes blogg!

Storebror hittade en kompis från förskolan som han sprang runt och lekte med och sedan dök några barn från vår gård upp också. Så när Maja med barn skulle gå vidare så kunde tyvärr inte vi hänga med för det var omöjligt att få med Storebror från lekplatsen. Menmen, man får vara glad om barnen är glada och nöjda och jag vet ju att det ändå inte hade blivit någon lyckad promenad eller fika om jag hade tvingat dem iväg från parken. Ibland är det faktiskt smidigare att de får vara med att bestämma och välja sina strider.

jennyjenny_parken

jennyjenny_parken-14

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggTomatplantorna
Nästa inläggBarnvaktstider

1 kommentar

  1. Jenny Jenny  – Maja Hurtigh
    1 år ago

    […] så mycket jag vill dela med dig. Nu i somras träffade jag och lillprinsen exempelvis underbara Jenny, en vacker dag i juli! Jennys (Jennyjenny) son, Malins (göteborgsmamman) dotter och min lille […]

    Reply

Kommentera