i Recept och mat, Vardag

Middag på Toso

Middag på Toso

En fredag för ett tag sedan så smet jag och min man iväg hemifrån för att äta middag på Toso vid Götaplatsen här i Göteborg. Vi passade på när vi hade barnens farmor hemma som barnvakt.

Eftersom vi är småbarnsföräldrar så vågade vi inte boka bord alltför sent. Vi valde en tid strax efter jobbet på fredagkvällen istället. Perfekt att kunna vara ute, äta middag, dricka något glas vin och ändå vara hemma i tid för att få sina timmars skönhetssömn… Haha, vi är inte alls gamla eller så!

Jag hade min nya klänning från Michael Kors som jag fått från min snälla man. Han fick dessutom ta några bilder på mig när vi var på väg till restaurangen. Jag är ganska ovan vid att ha klänning. För att känna mig mer bekväm så hade jag svarta jeans under och kängor till. Efter fotograferandet så tog vi en promenad bort till Götaplatsen och vårt bokade bord.

Middag på Toso klänning Michael kors

Middag på Toso klänning Michael kors

Middag på Toso klänning Michael kors

Middag på restaurang Toso

 

Middag på Toso

Entrén till Toso vittnar om att de verkligen har lagt mycket energi på detaljerna för att skapa en asiatisk känsla. De säger själva att de är en ”panasiatisk” restaurang. På menyn märktes det genom att de hämtat influenser till maträtterna från flera olika asiatiska kök som det kinesiska, koreanska och vietnamesiska till exempel.

Tanken är att man ska beställa in ett antal mindre rätter per person och därför kan man också dela och smaka av varandra. Perfekt om man vill kunna testa olika maträtter.

Middag på Toso

Vi testade bland annat vietnamesiska rullar, softshell crab som var friterad, korean BBQ och softbun (som syns på bilden ovan) med oxbringa. Bäst av allt var ändå efterrätten. En chokladfondant med kokos- och yoghurtglass och grillad ananas.

Vi var mätta när vi gick hemåt och väldigt nöjda efter en fin fredagsmiddag!

Middag på Toso

Middag på Toso

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukost på Big Baby

Skrivet den 22 februari, 2018

höst I göteborg

Höst i Göteborg

Skrivet den 30 september, 2018

spa och brunch på hotell arken

Spa och brunch på Hotell Arken

Skrivet den 13 juni, 2018

Föregående inläggVackra höstfärger i skogen
Nästa inläggKalas och dinosaurier

Bli först att kommentera!

Kommentera