i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Presenter

För väldigt längesedan var mina systrar på besök för att fira en försenad jul. Jag har ju inte visat vad jag och K fick kom jag på så här är lite bilder. (Bättre sent än aldrig). 

   
 K fick jättefina kläder från Villervalla. Mjuka jeans i stor modell som går bra att leka och röra sig i och en jättefin tröja som K gillar både för det mjuka tyget och för att det är stjärnor på (eller änná som han säger). 

  Jag fick massor med bra produkter från Urtekram. Ett ekologiskt och veganskt märke och de innehåller inga konstgjorda ämnen.  Känns extra bra att använda nu under graviditet och sedan under (förhoppningsvis) amningen). Speciellt som jag brukar passa på att tvätta håret när K badar så behöver jag inte oroa mig att schampoo- och balsamrester hamnar i hans badvatten. 

  

Sist men inte minst fick jag lite godsaker. En påse med finchoklad kan ha försvunnit redan innan denna bild togs 😉 Kokosoljan ska bli spännande att testa för jag har läst om så mycket man kan ha det till från hudvård till att göra egna våtservetter till bebisar. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Julklappar

Skrivet den 7 januari, 2017

varm choklad

Varm Choklad

Skrivet den 18 november, 2020

Björk & berries

Skrivet den 5 februari, 2016

Föregående inläggGravid vecka 33 
Nästa inläggMedicin när du är gravid eller ammar

Bli först att kommentera!

Kommentera