i Mammaliv

Sova hela natten 

Vi har aldrig använt oss av någon metod för att få K att sova hela natten. Jag tror han är för envis för att gå med på något sådant och då vi gjort några halvhjärtade försök att vänja av honom från att äta på natten har vi gett upp på grund av hans skrik och att det tar mindre energi att blanda ersättning än att vandra runt med ett skrikande barn halva natten. 

Men nu, i två nätter, har K sovit hela nätterna!! Först 9 timmar och i natt 10 timmar. Vet ju att det säkert  inte varar men är ändå glad för två hela nätters sömn även för mig 🙂 

Och det är inget vi gjort annorlunda utan det är K som ”valt” det själv.

17,5 månad gammal…plötsligt händer det 😉  

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravid vecka 29

Skrivet den 20 februari, 2016

Lillasyster 13 månader

Skrivet den 6 juni, 2017

Gravid vecka 36

Skrivet den 9 april, 2016

Föregående inläggEn vanlig dag
Nästa inlägg"Gravidkrämpor"

Bli först att kommentera!

Kommentera