i Mammaliv, Vardag

Barnkläder och leksaker

Jag tänkte visa lite nya barnkläder och leksaker som barnen fått innan och under Korea-resan.

Jag fotograferade ju dem för ett tag sedan då ni även fick se lite ”behind-the-scenes”-bilder. Sedan var tanken att lite fler saker skulle hamna på bild men nu kör vi på de som finns i datorn tycker jag!

clothes-7

Den här söta klänningen från Ralph Lauren fick Lillasyster från sin farmor precis innan vi skulle resa till Sydkorea. Två syssligar i Korea skulle få likadana klänningar och givetvis togs bilder när de matchade så fint!

clothes-5

Från sysslingarnas mamma så fick vi de här kläderna som hon sytt själv. (Förutom tunikan som hänger på galgen så skymtar även en hög uppe på äppellådan som är kläder till både Storebror och Lillasyster). Så kul med kläder som hon gjort själv för då är de ju helt unika.

clothes-9

Från en annan släking i Sydkorea fick vi bland annat den här söta blusen. Gillar verkligen gult och den är så fin på Lillasyster.

clothes-8

När vi såg den här mjuka Totoro-dessen på en marknaden så kunde vi inte stå emot. Gullig figur, fin gul nyans och mjukt material…Perfekt!

clothes-10

Här är några av de leksaker som fick följa med hem i resväskan till Sverige. Leksaker var en av de saker som var betydligt billigare i Sydkorea än i Sverige så både Storebror och Lillasyster fick välja ut några favoriter. Och de leks med flitigt varje dag!

clothes-11

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

höst I göteborg

Höst i Göteborg

Skrivet den 30 september, 2018

test av årets overall

Första snön och test av årets overall

Skrivet den 23 november, 2017

Föregående inläggAtt ställa alarm på sin mobil
Nästa inläggDags för 1,5-årskontroll på BVC

2 Kommentarer

 1. Frida Björkroth
  3 år ago

  Ljuvliga kläder, kul med kläder som inte alla barn går runt med också 🙂 Älskar klänningen!

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, extra fint när nån man känner gjort dem! 🙂

   Reply

Kommentera