i Mammaliv, Vardag

Onsdag och lite behind the scenes

Onsdag idag och jag kör på med vardagsbestyren. Barnen sover lite längre för varje dag så hoppet är stort om att vi snart är tillbaka i vanliga rutiner här hemma.Efter lämningen av Storebror på förskolan varplanen att jag skulle ta en fika med Malin men saker hade dykt upp för henne (som det ju gör med barn och familj) så jag och Lillasyster gick till affären och sedan hem.

Lite extra ”lugn” tid hemma är aldrig fel och det finns ju alltid saker att ta tag i. Idag prioriterade jag bort städningen framför att fotografera saker som vi fick och handlade i Korea. Det kommer förhoppningsvis upp här i bloggen inom kort men ljuset ville inte riktigt samarbeta med min tänkta fotografering idag. I vanliga fall jublar man ju över solen men att ha stark sol (och skuggor som den skapar) när man ska ta bilder är inte helt optimalt. Jaja, är ju ingen proffsfotograf på långa vägar så ni får stå ut med de bilder som blir.

clothes-11

Så länge kan ni få lite bilder på hur det kan vara ”behind the scenes”. Jag är ju aldrig ensam när jag tar bilder utan det är minst ett barn med i rummet och idag var det Lillasyster som ville ta del av rekvisitan. På tal om fotografering så tycker jag ju att det är så himla kul att testa olika sätt att fotografera och även att pyssla me lite redigering när tid ges. Förhoppningsvis kommer jag att få en ny utmaning under nästa vecka som både är lite nervöst men mest spännande för att se om jag fixar det. Blir det ok resultat får ni veta mer då i alla fall!

clothes-14

Vi tog pauser med godfika (eller mest jag som pausade och fikade, Lillasyster röjde runt för fullt). Tycker att man ska passa på att lyxa till det lite när man går hemma och därför fick en kaka följa med hem från Hemköp för att ge lite extra energi till mig.

clothes

clothes-3

Försök till selfie. Nu ska vi snart packa ihop oss, hämta Storebror från förskolan och sedan hänga en stund på Öppna förskolan och träffan andra barn och föräldrar.

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Efter förskolehämtningen

Efter förskolehämtningen

Skrivet den 29 november, 2018

Grå fredag

Grå fredag med världskultur

Skrivet den 10 november, 2017

Veckan som gått – vecka 50

Skrivet den 20 december, 2017

Föregående inlägg7 tips när man ska flyga långt med barn
Nästa inläggHöstliga Göteborg 

1 kommentar

  1. Barnkläder och leksaker | Mitt liv som tvåbarnsmamma | JennyJenny.se
    4 år ago

    […] fotograferade ju dem för ett tag sedan då ni även fick se lite ”behind-the-scenes”-bilder. Sedan var tanken att lite fler saker skulle hamna på bild men nu kör vi på de som finns i […]

    Reply

Kommentera