i Mammaliv, Vardag

Förskolebacillerna fortsätter

Ja, vi är hemma igen den här veckan. Förskolebacillerna testar oss. Eller snarare testar de Lillasyster och ska väl förhoppningsvis bygga upp hennes immunförsvar. Ännu en gång har hon fått magsjuka och (peppar,peppar) har vi andra klarat oss. Men hon var sjuk i söndags så det innebär ju några dagar hemma med båda barnen.

Jag försöker tänka bort saker jag missar på jobbet och istället vara glad över den extra tid jag får med barnen. För när det är 48 timmar sedan den sista kräkningen som gäller för att gå tillbaka till förskolan så blir det ju en del dagar med friska, pigga barn här hemma.

Vi har försökt roa oss så gott det går. Plättar till lunch, måla med färg, ta fram undangömda leksaker som blir som nya igen… Men idag fick Storebror gå till förskolan igen. Lillasyster behövde en extra dag hemma eftersom hon sovit dåligt och dessutom fått snuva. Storebror hade längtat efter sina kompisar så han var glad att komma hemifrån några timmar.

FörskolebacillernaFörskolebacillerna

plättarplättarplättar

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Vabruari

Skrivet den 2 februari, 2016

Efter förskolehämtningen

Efter förskolehämtningen

Skrivet den 29 november, 2018

Vilken vecka

Skrivet den 11 mars, 2016

Föregående inläggGöteborgs godaste gelato
Nästa inläggVårtecken

Bli först att kommentera!

Kommentera