i Tips, Vardag

Göteborgs godaste gelato

Här kommer ett tips inför vårens och sommarens soliga dagar om var du kan hitta Göteborgs godaste gelato. (Gelato är ju den där ljuvliga italienska glassen). Vårt gamla favoritställe har tyvärr stängt ner så vi blev väldigt glada förra lördagen när vi hittade Gelaterian. De serverar hemmagjord glass som innehåller ekologiska ingredienser.

I lördags sken solen så vi passade på att sätta oss på uteserveringen. Lillasyster slumrade i vagnen medan jag och Storebror åt glass med spännande smaker. Storebror valde också att ha gulliga mini-marshmellos på sin glass. Min man var mer sugen på våffla men även den serverades med god glass.

Om ni besöker Gelaterian så ta en titt på kranarna bakom disken. Där rinner nämligen mörk och ljus choklad och visst vore det en dröm att ha sådana kranar hemma?!

Du hittar Gelaterian vid Grönsakstorget 1.

Göteborgs godaste gelatoGöteborgs godaste gelatoGöteborgs godaste gelato

Göteborgs godaste gelatoGöteborgs godaste gelato

Fler tips på utflyktsmål i Göteborg

Jag håller på att skriva ett inlägg där jag samlar ihop bra tips på utflyktsmål i Göteborg nu inför sommaren. I väntan på att det ska bli klart kan du hitta mina tidigare utflyktstips genom att klicka på den här länken!

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gravidyoga

Skrivet den 14 januari, 2016

Lekplats och linbana

Lekplats och linbana

Skrivet den 31 juli, 2017

Sjöfartsmuseum med barnen

Skrivet den 21 oktober, 2016

Föregående inläggFödelsedag med frukost på sängen
Nästa inläggFörskolebacillerna fortsätter

2 Kommentarer

 1. Sofie - gravid med tvillingar
  1 år ago

  Ser ju underbart gott ut! Dit måste jag gå 😍

  Reply
  1. JennyJenny
   1 år ago

   Ja! Du har väl också nära så jag kan varmt rekommendera deras uteservering nästa soliga dag! 🙂

   Reply

Kommentera