i Mammaliv, Vardag

Hej helgen!

Lördag idag och T är ledig från jobb. Han och K åkte precis iväg med några vänner för att titta på motorcyklar så jag är ensam hemma med lilla J. Har hunnit duscha, betala räkningar och göra en ansiktsmask!

Men det här inlägget får bli en liten tillbakablick genom mobilbilderna med start i torsdags då jag och barnen gick för att storhandla.


Vi kom iväg lite senare en vanligt (en viss lillasyster tog ju en tre timmar lång tupplur här hemma) men ljuset var fantastiskt! Det märks att det har vänt och blir ljusare nu.


När vi kom hem blev det snabb fixning av middag. Kyckling och pasta.


Och igår (fredag) var det strålande sol så jag och barnen hade en heldag ute i lekparker. Så skönt att kunna vara ute igen!

På den stora lekplatsen, Plikta, i Slottsskogen här i Göteborg finns till och med en lite stuga där man kan gå in och värma sig, amma, byta blöjor eller äta sin medhavda mat. Öppet 10-17 alla dagar. Så bra!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Färgglada plättar

Färgglada plättar

Skrivet den 12 november, 2018

lek i vasaparken

Lek i Vasaparken

Skrivet den 16 november, 2018

en helg med morföräldrarna trädgårdsföreningen

En helg med morföräldrarna

Skrivet den 22 september, 2018

Föregående inläggSovmorgon 
Nästa inlägg6 bra saker med lekparken

4 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Vilka fantastiskt fina foton!! Väldigt bra tänkt med stuga på lekplatsen då det ju ofta blir ett par timmar man är iväg. Mer sånt tänk i samhället tack!!

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Tack! Ja, det är kommunen som driver det så finns även fritidsledare som håller i aktiviteter för de äldre barnen, eld som man får grilla vid och leksaker att låna. Och betalas med skattemedel som alla får ta del av! Sånt borde verkligen finnas på fler ställen 🙂

   Reply
 2. Jessica
  3 år ago

  Håller verkligen med dig!! Låter hur bra som helst 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   🙂

   Reply

Kommentera